Mézeses,mustáros csirkés fusili
2013.07.17 20:07
Hozzávalók :
40 dkg csirkemell filé
40 dkg tészta
1 fej vöröshagyma
1 ek mustár
1 ek liszt
2 ek méz
1.5 dl tejszín
só, törött bors, olaj
Első lépésként felrakom a vizet forrni a tésztához. A vöröshagymát apróra vágom, majd olajon megpirítom. Hozzáadom a sót és a törött borsot. Addigpirítom, amíg kifehéredik. Ha megpuhult, ráteszem a mustárt. Majdmegszórom liszttel, pár pillanatig pirítom, és egy kevés vízzel felengedem. Ezután hozzáadom a tejszínt. Egy-két percig együtt főzöm. A tésztát, ha megfőtt leszűrőm és összekeverem a hússal. Megkóstolom, ha szükséges utóízesítem, majd tálalom.