Mézeses,mustáros csirkés fusili

2013.07.17 20:07

 

 

            Hozzávalók :

                                    40 dkg csirkemell filé

                                    40 dkg tészta

                                    1 fej vöröshagyma

                                    1 ek mustár

                                    1 ek liszt

                                    2 ek méz

                                    1.5 dl tejszín

                                    só, törött bors, olaj

 

    Első lépésként felrakom a vizet forrni a tésztához. A vöröshagymát apróra vágom, majd olajon megpirítom. Hozzáadom a sót és a törött borsot. Addigpirítom, amíg kifehéredik. Ha megpuhult, ráteszem a mustárt. Majdmegszórom liszttel, pár pillanatig pirítom, és egy kevés vízzel felengedem. Ezután hozzáadom a tejszínt. Egy-két percig együtt főzöm. A tésztát, ha megfőtt leszűrőm és összekeverem a hússal. Megkóstolom, ha szükséges utóízesítem, majd tálalom.