Tejszínes,gombás,csirkés fusili

2013.07.17 20:09

 

 

        Hozzávalók :

                                40dkg csirkemell filé

                                50 dkg tészta

                                15 dkg gomba

                                1.5 dl tejszín   

                                1 fej vöröshagyma

                                só, törött bors, olaj

                                1 ek liszt

 

    Egy fazékban vizet forralok a tésztának. Megpirítom az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadom a csíkokra vágott csirkemell filét, sózom, borsozom. Pirítom, ha már majdnem puha, ráteszem a felszeletelt gombát. Ha a gomba lefőtte a levét, akkor megszórom kevés liszttel, majd felengedem a tejszínnel. Egy-két percig forralom. Ha a tészta megfőtt leszűröm, majd összekeverem a hússal. Megkóstolom, ha szükséges utóízesítem, majd tálalom.