Cellulitisz

2013.10.23 19:17

    Minden nő rémálma a testükön megjelenő gödröcskék: a narancsbőr. Kialakulását nem az éveink száma befolyásolja. Manapság a narancsbőr már egyre fiatalabb korban is jelentkezhet, ezért fontos odafigyelnünk az intő jelekre,hogy megakadályozzuk megjelenését a bőrünkön.A kozmetikai ipar számos lehetőséget biztosít testünk karbantartására, csak válasszuk ki a számunkra legelőnyösebbet.

 

 

      Hogyan szabaduljunk meg a narancsbőrtől ?

 

Ha testünk bármely területén változást szeretnénk elérni,akkor azért nekünk is tennünk kell valamit, alakítani kell mindennapjainkon.Egy kis odafigyeléssel változást érhetünk el a testünkön,hogy mindig a legjobb formánkat hozzuk.

- Első lépésként figyeljünk a bőséges folyadék bevitelre,melynek mennyisége érje el a napi minimum 2 litert.A folyadék lehet ásványvíz,speciális tea,gyümölcs és zöldség leve.Kerüljük a cukros és szénsavas üditőket.A folyadékbevitel segíti a gyors vizeletürítést, mely során fokozódik a méreganyag kiválasztás és ürítés.

- Változtassunk a táplálkozási szokásainkon és minőségén,helyezzük előtérbe a zöldségeket, gyümölcsöket és rostban gazdag ételeket. Kerüljük a túl fűszeres és sós étkeket.

- Kerüljük a dohányzást rontja vérkeringést,és a szöveti vérellátást.

- Mozogjunk minél többet. Megfelelő mozgás nélkül,nincs szép alak.Ha eddig mozgásszegény életmódot folytattunk, ne ugorjunk fejest a testedzésbe. Kezdjünk egy hosszú sétával és folyamatosan emeljük a mozgás időtartamát. Ha már edzésbe lendültünk, akkor már válogathatunk számos mozgási lehetőség közül, legyen az egy aerobic, vagy bármilyen zsírégítő tréning.

- A szervezet salaktalanítása fontos az eredményes kezelés céljából, mely lehet egy léböjt vagy gyümölcs kúra.

- Testi-lelki harmóniánk részére fontos, hogy kellőképpen relaxáljunk, lazítsunk, hogy felfrissülést biztosítsunk magunk számára. Egy aromaolajos, finom fürdő maximális relaxációs élményt nyújt a mindennapok rohanásában.

- Teljes kezelést tudunk biztosítani a folyamatos speciális kozmetikai termékek használatával.

                                                    

                                                                                                                          kép:google