Meleg mártások

 A meleg mártások akárcsak a hideg mártások fontos kiegészítői az ételeknek.Lehetőséget biztosítanak az étlek változatos tálalásához.Akülönböző mártások más-más elkészítést,sűrítést igényelnek.A mártásokat sűríthetjük : rántással,habarással,lisztszórással,vagy egyébb módon.Mindig csomómentesre kell elkészítenünk,hogy teljes élvezet nyújtsanak.A mártások az ételeket szaftosabbá,könnyen emészthetővé varázsolják.

Meleg mártások

Besamell mártás

2013.07.20 11:32

Sajt mártás besamellel

2013.07.20 11:31

Hollandi mártás

2013.07.20 11:30

Kapor mártás

2013.07.20 11:28

Fokhagyma mártás

2013.07.20 11:26

Paradicsom mártás

2013.07.20 11:25

Sajt mártás

2013.07.20 11:24

Barna mártás

2013.07.20 11:23

Egri mártás

2013.07.20 11:21

Vadas mártás

2013.07.20 11:17