Finom italok

 

Az italok lehetnek,alkoholos vagy alkoholmentesek,hideg vagy meleg italok mindig élvezetet nyújtanak.Nyári forróságban egy jeges koktél vagy üditő ital felüdülést hoz.A finom étkek velejárói az ételekhez illő finom italok,borok kínálása.Az ünnepi alkalmakkor szintén elengedhetetlen egy finom itallal való koccintás.

Az italok gyártói gondoskodnak mindenkiről,hiszen már számos italféleség megtalálható alkoholos és alkoholmentes változatban is .

Mi magunk is elkészíthetünk számos italkülönlegességet csak a hozzávalókat kell gondosan beszereznünk és a fantáziánkat kell szabadjára engednünk.

 

                                     

A kávé hódítása

A kávé története

2013.10.04 11:19
A fekete kávé az egyik legkedveltebb élénkítő hatású ital. Fogyasszuk akár forrón ,akár jegesen mindenképpen élvezetet nyújt a kávé szerelmeseinek. A kávé fogyasztók kedvükre válogathatnak az ínycsiklandó kávé variációk közül. De vajon honnan származik a kávé, és hogyan indult világhódító útjára...

Fenséges kávé varációk

2013.10.08 11:36
          Legyen forró nyár vagy hideg tél ,egy jó kávé minden felpezsdít! ÍMe néhány varázslatos kávé variáció a mindannapokra !   Capuccino A tejet felhabosítjuk, felgőzöljük , majd egy kávéscsészébe  töltjük. A lefőzött kávét lassan csorgatva hozzáadjuk. A...

Tételek: 1 - 2 ból 2