Derényi Apartmanház - Hajdúszoboszló

2014.01.21 10:18

     A kellemes időtöltéshez , pihenéshez ajánljunk a családias ,minden igény kielégítő Derényi Apartmant. A,panzió szolgáltatásairól Derényi Ákosné, Marika mesél A Modern Nő olvasóinak:

                      

 

A mi apartmanunk története nagyon régen kezdődött. Valamikor az 1960-as években. Az én anyai nagyanyám mosónő volt. Abban az időben még nem volt mosógép és centrifuga és villanyvasaló…. Az én drága nagyikám egész nap a mosodában volt és kézzel mosta a közeli szálloda és étterem szennyesét. Amikor már túl sok volt a mosnivaló akkor édesanyám is besegített neki. Ők ketten a mindennapi munkában sokat beszélgettek. Elképzelték hogy mi lenne, ha az unokáknak lenne szállodájuk és ők azokat az ágyneműket mosnák és vasalnák. Akkor ez még úgy tűnt, hogy csak álom. Igaz a megvalósulásra várni kellett sok-sok évet, de még a nagyikám életében beteljesültek az álmok. Az ágyneműket már nem kézzel, hanem modern mosógéppel mossuk, és gyors könnyen kezelhető vasalógéppel vasaljuk. De az álom még életében valóra vált. Ahányszor csak bement az apartmanokba, mindig láttam az arcán a büszkeséget hogy igenis érdemes volt álmodni. Azóta is sokat gondolok rá és ha valamit szeretnék elérni, akkor ez a példa van előttem. Merj álmodni és ha jól csinálod a dolgod az álmok beteljesülnek. Valahogy így kezdődött.

 

 

                          

- Merre található az apartmanház ? Milyen szolgáltatásokkal várják a pihenni vágyó vendégeket?

A városi fürdőhöz nagyon közel építettük a házunkat, benne 6 apartmannal. 4 db 2 ágyas, 1 db 3 ágyas és 1 db 4 ágyas teljesen felszerelt apartmannal várjuk kedves pihenni és szórakozni vágyó vendégeinket. Az apartmanok egy nagy közös hallból nyílnak, ahol összeülhet a baráti csapat, vagy oktatásokat tarthatnak.

           

 

 

Az őszi és téli időszak a gyógykezelések és a bulik ideje. Ilyenkor célszerű igénybe venni a TB által nagyban finanszírozott fürdős kezeléseket is, amit TB kártyával lehet igénybe venni. Nyáron a gyógyfürdő a csúszdapark és a szabadidős medencék a slágerek. Hozzánk az év minden szakában lehet jönni, szeretettel várjuk kedves vendégeinket. Sőt!!! A hozzánk érkező vendégeknek a fürdőbelépőt is kedvezményesen adjuk.

Az apartmanházban működőszépségszalonban szépülhetnek a vendégek,mely szolgáltatásait külön térítés ellenében tudják igénybe venni.A szalonban található : csontkovács, manikűrös, pedikűrös, műkörmös, kozmetikus kolléga várja a vendégeket . Az infraszauna a szolárium a talpon keresztüli méregtelenítő is hozzájárul a vendégek jó közérzetéhez.

 

 

A hozzánk érkező nemzeteknek biztosítjuk saját anyanyelvének TV műsorát, WIFI csatlakozási lehetőséget. Nagy és rendezett udvarunkon kényelmes kerti bútorokon lehet pihenni. Népszerű a szalonnasütő, flekkenkészítő és bográcsos rész is.

Minden igényeket igyekszünk kielégíteni mindezt bizonyítják visszatérő vendégeink bizalma is .

www.derenyiapartman.hu