„Élj szívből, de dönts ésszel!”- Zséda

2014.03.13 13:55

 

2014. március 8-án, Nőnapon Zséda is részt vett a „Nőnapi Önbizalom Bomba” elnevezésű rendezvényen, ahol Sándor Andrással beszélgetett a magánélet és a hivatás összeegyeztethetőségéről, a női szerepekről, és arról, hogy ő maga honnan merít erőt a nehezebb időszakokban.

                                         

                                           

- Azt hiszem, a legtöbb nő képes rá, hogy a válsághelyzetekben megtalálja a lelke mélyén azt a pontot, ami magabiztossá teszi, ami segít eligazodni az életben. Sosem szabad pusztán a külvilág visszajelzései alapján építenünk az önbizalmunkat, mert akkor mindig labilis talajon állunk majd. Ehelyett inkább befelé kell fordulnunk, felismerni az értékeinket, és ezekre alapozva kialakítani egy pozitív énképet, pozitív életszemléletet. - mondta a témához kapcsolódva Zséda, akinek véleményére több száz nő volt kíváncsi a rendezvényen.Zséda arról is őszintén vallott, hogy számára mi ad erőt a mindennapokban:

 

                            

                                       Zséda Sándor Andrással beszélgetett

- Azt hiszem, az akaraterőmnek nagyon sokat köszönhetek. Az évek során a férjemtől rengeteg támogatást kaptam, de az igazi kiteljesedést a kisfiam születése hozta. Azóta úgy érzem, sokkal erősebb nő lettem, és folyamatosan igyekszem tenni azért, hogy napról napra jobban érezzem magam a bőrömben. Mindenkinek azt javaslom, hogy éljen szívből, de döntsön ésszel.

Az egész napos eseményen Zséda mellett Béres Alexandra, Szabó Péter motivációs előadó, tréner, Dr. Csernus Imre pszichiáter, Almási Kitti klinikai pszichológus és Ördög Nóra is érdekes előadásokkal várta a résztvevőket.