Hogyan szabaduljunk meg a narancsbőrtől ?

2013.05.15 19:02

 

 

    Ha testünk bármely területén változást szeretnénk elérni,akkor azért nekünk is tennünk kell valamit, alakítani kell mindennapjainkon.Egy kis odafigyeléssel változást érhetünk el a testünkön,hogy mindig a legjobb formánkat hozzuk.

- Első lépésként figyeljünk a bőséges folyadék bevitelre,melynek mennyisége érje el a napi minimum 2 litert.Af olyadék lehet ásványvíz,speciális tea,gyümölcs és zöldség leve.Kerüljük a cukros és szénsavas üditőket.A folyadékbevitel segíti a gyors vizeletürítést, mely során fokozódik a méreganyag kiválasztás és ürítés.

- Változtassunk a táplálkozási szokásainkon és minőségén,helyezzük előtérbe a zöldségeket, gyümölcsöket és rostban gazdag ételeket. Kerüljük a túl fűszeres és sós étkeket.

- Kerüljük a dohányzást rontja vérkeringést,és a szöveti vérellátást.

- Mozogjunk minél többet. Megfelelő mozgás nélkül,nincs szép alak.Ha eddig mozgásszegény életmódot folytattunk, ne ugorjunk fejest a testedzésbe. Kezdjünk egy hosszú sétával és folyamatosan emeljük a mozgás időtartamát. Ha már edzésbe lendültünk, akkor már válogathatunk számos mozgási lehetőség közül, legyen az egy aerobic, vagy bármilyen zsírégítő tréning.

- A szervezet salaktalanítása fontos az eredményes kezelés céljából, mely lehet egy léböjt vagy gyümölcs kúra.

- Testi-lelki harmóniánk részére fontos, hogy kellőképpen relaxáljunk, lazítsunk, hogy felfrissülést biztosítsunk magunk számára. Egy aromaolajos, finom fürdő maximális relaxációs élményt nyújt a mindennapok rohanásában.

- Teljes kezelést tudunk biztosítani a folyamatos speciális kozmetikai termékek használatával.