Karácsonyi vásár helyszínek

2013.12.10 11:24

Az ünnepi készülődés hangulátoz hozzátartozik, hogy kilátogassunk egy karácsonyi vásárba,nézelődjünk,sétálgassunk a karácsonyi forgatagban.

Ma már szinte minden vásrosban találhatunk egy helyszínt, amely remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.Kedvünkre válogathatunk a kézműves ajándékok sokaságában, de az " éhes manók " is talának kedvükre való finomságot.És természetesen ne feledkezzünk meg a megkóstolni a karácsonyi séta közben egy finom pohár forral bort !!! Az ajándékozás mindig  öröm , de a rohanással teli hétköznapokonakár az utolsó pillanatokban is találhatunk szeretteink számára egy kedves ,különleges ajándékot a vásárokban.

 

                                     

 

 

Íme A Modern Nő kínálata:

 

Budapesti helyszínek :

 

V. Kerület Vörösmarty tér 

 Budapest talán legismertebb karácsonyi forgataga ismét a belvárosban, a Vörösmarty téren idén is bővelkedik programokban, gasztonomiai finomságokkal, egyébb érdekességekkel.a vásárban számos kézműves mester portékája megtalálható, de a téren felállított két színpad mis bővelkedik programokkal.

további részletek :https://www.programturizmus.hu/tdestination-budapest-karacsony-vasar.html

 

IV.kerület Újpesti karácsonyi vásár -

Az újpesti piac szomszédságában a Szent István téren található.A vásásrba kilátogatók érdekes programokon vehetnek részt, pl: koncerteken,és egyébb gyerekprogramokon, de korcsolyázhatnak is a kialakított korcsolya pályán.

további részletek:https://www.ujpest.hu/karacsonyivasar

 

Budapesti Szent Isván Bazilika -

Az idei évben már harmadik alaklommal kerül megrendezésre az Adventi Ünnep, ahol újévig minden este felejthetetlen élményben lehet részük a z ide látogatóknak.A Bazilika falán életre kelő karácsonyi motívumokat tekinthetjük meg.A Bazilika köré kialakított vásár pedig igazi csemege mindenki számára hiszen találhatunk itt korcsolya pályát, részt vehetünk színes programokon és jótékonysági akciókon.

további részletek :https://budapest.utisugo.hu/programok/adventi-unnep-a-bazilikanal-329479.html

 

 

Vidéki helyszínek :

 

Békécsaba - Szent István tér 

Érdemes egy kellemes napot eltölteni a békéscsabai karácsonyi vásárban,hiszen az ide kilátogatók számos program közül választhatnak. 

Pl. Különböző családi és gyermek programok, korcsolyázási lehetőség,vidámpark.

további részletek : https://www.karacsonyivasar.eu/

 

Sopron - Fő tér

Az ünnepi készülődésből Sopron városa sem maradhat ki,így érdemes egy kirándulással egybekötve ellátogatni az adventi időszakban a hűség városába.

Számtalan árússal, lacikonyhával, és látványos programokkal várják az érdeklődőket.

további részletek :https://sopron.varosom.hu/programok/unnepek/Advent-Sopronban.html

 

Várpalota - Thury Vár

A várpalotai adventi ünnepek keretén belül az érdeklődők részvehetnek az vasárnaponként megrendezendő gyertyagyújtáson,valamint színes programokon, koncerteken.

további részletek :https://www.varpalota.hu/index.php/hu/varosunk/helyi-hirek/505-advent-varpalotan