Veresegyházi Medvepark

2013.11.29 11:42

 

   Remek kirándulási úticél az egész évben nyitva tartó Veresegyházán található Medvepark.A park  nagyszerű kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt, ahol az itt élő állatok  ideális környetzetben élik mindennapjaikat a 39 hektár területen

A macik számára biztosított barlangok  a pihenést,a 2 mesterséges tó  nem csak az ivóvizet biztosítja az állatok számára , hanem remek játékra is lehetőséget ad.A farm területén végig sétálva élvezhetjük a fenyveserdőt ,amely az állatok számára tükrözi az ideális lakókörnyezetet.Sétánk során szinte testközelből élvezthetjük az állatok társaságát. 

 

                                     

 

 

 

 

A bátrabbak mégˇmacicsemegével" is etethetik a park lakóit.A parkban lakó medvék között találhatunk 39 Barna medvét,16 Kamcsatkait és17 Európai medvét.

      

 

                              

 

 

 

                                               

A medvék mellett otthont kaptak a farkasok ,melyek szintén természetes körül mények közt élnek,biztosítva az állatok szabad mozgását, bepillantást engedeve a falka  hétköznapjaiba.

 

                              

Ha elfáradtun a kisvasuttal is körbejárhatjuk a parkot és csodálhatjuk az állatokat.A séta után számos kikapcsolódás közül válogathatnak a gyerekek és felnőttek.ha megéheztünk betérhetünk a parkban található étterembe.

Érdemes egy kirándulást tervezni Veresegyházára, hiszen könnyedén juthatunk el a parkba ,autóval vagy egyébb közlekedési eszközzel egyaránt.

Autóval : M3 -Gödöllő-Szada-Veresegyház vagy Fót -Csomád felöl. A vonattal érkezőknek az Ivacs megállónál kell leszállni, a Medveotthon 1600 méterre van, az út ki van táblázva.