2013.07.31 12:59
Elsősorban a görög,francia,olasz konyha fűszere,de használható különböző saláták,halételek ízesítésére.Kitűnő étvágyjavító, görcsoldó, köhögéscsillapító hatású van a szervezetre.
2013.07.31 12:58
Minden konyha alap fűszere a fekete bors. Szinte nincs is olyan ételünk amihez ne használnánk a fekete borsot. Elengedhetetlen ízesítője a sülteknek, leveseknek. A legfinomabb, ha frissen őröljük felhasználáskor.
2013.07.31 12:57
Jellegzetes íze miatt ritkán kombinálják. Főként levesek, káposztából, burgonyából készült ételek, körözöttek, péksütemények fűszere. Gyógyhatása közismert, enyhíti az emésztési problémákat, szélhajtó hatása miatt fontos alapanyaga a teakeverékeknek.
2013.07.31 11:58
Hozzávalók :
20dkg csirkemáj
1db tojás
1 kis fej vöröshagyma vagy vöröshagymakrém
...
2013.07.31 11:56
Hozzávalók:
1db tojás
kb 20dkg búzadara
só
A tojást ketté választom külön a sárgáját és külön a fehérjét.A tojás...
2013.07.31 11:55
Hozzávalók :
1 db tojás
liszt,só,kevés víz
Egy kis tálba teszem a tojást,a sót majd annyi lisztet,hogy egy kemény állagú tésztát kapjak ha szükséges kevés...
2013.07.31 11:54
Hozzá valók:
1 db tojás
só,liszt,kevés víz
Egy kis tálba teszem a tojást,sót majd a lisztet és kemény tésztát állítok össze,ha szükséges kevés vizet adok a a tésztához,hogy megfelelő legyen az állaga.
Ha elkészült a forrásban...
2013.07.31 11:49
A gyúrt tészta elkészítése egy kicsit hosszadalmas,időigényes feladat a háziasszonyok részére,de megéri a fáradságot,hiszen nincs finomabb,mint a frissen készített házi gyúrt tészta.
Ahány ház annyi szokás,mivel a gyúrt tészta receptjei még nagymamáink " titkos...
2013.07.24 19:25
Ha már felfedezted újra a hull-hopp karikát akkor itt az ideje hogy újra elő vedd az ugráló kötelet.Könnyed testmozgás,erőfeszítés nélkül.
Válassz egy kötelet,mellyel a gyakorlatokat fogod végezni,tökéletesen megfelel egy méretre vágott hajókötél is .A megfelelő méretet könnyedén be tudod állítani...
2013.07.22 18:18
Igen ,igen már halottam...Gondoljuk sokan amikor már megint a nyári folyadékpótlás kerül szóba.
Nem lehet eleget beszélni róla és elégszer felhívni rá a figyelmet!A napi munka,rohanás közben hajlamosak vagyunk elfelejteni,hogy mennyi folyadékot fogyasztunk és már csak akkor kapunk észbe...