2013.07.20 11:17
Hozzávalók :
1.5 kg hús
6-7 db sárgarépa
3-4 db fehérrépa
2 fej vöröshagyma
...
2013.07.20 11:15
A konyhaművészet talán egyik legismertebb hidegmártása a majonéz, amely számtalán mártás alapjaként is szolgál.
Hozzávalók:
6 db tojássárgája
...
2013.07.20 11:13
A kész majonézhez hozzáadunk citromlevet, cayenne borsot, valamint hideg tejszínt. A majonéz mártás nagyszerű kiegészítője a halból valamint tojásból készült ételeknek.
2013.07.20 11:12
A majonézből készült mártások egyik legismertebb mártása a: tartár mártás.
Hozzávalók :
...
2013.07.20 11:10
Az elkészített sűrű Tartár mártást egy keverő tálba teszem, és kaviárt keverek bele. Az így elkészített Moszkvai mártást hideg hal és tojás ételekhez kínálom.
2013.07.20 11:09
Hozzávalók :
majonéz mártás
...
2013.07.20 11:06
A hideg mártások számos lehetőséget bizosítanak mind a hidegkonyha és a melegkonyha szerelmeseinek az ételek elkészítéséhez.
2013.07.20 10:53
A konyhaművészet talán egyik legismertebb hidegmártása a majonéz, amely számtalán mártás alapjaként is szolgál.
Hozzávalók:
6 db tojássárgája
...
2013.07.20 10:52
A kész majonézhoz hozzáadunk citromlevet, cayenne borsot, valamint hideg tejszínt. A majonéz mártás nagyszerű kiegészítője a halból valamint tojásból készült ételeknek.